Experience showroom

IG LIVE 29.04.2020.

Tema: Ekscentrični trening na izoinercijalnoj platformi #kbox4 - Exxentric. Prevencija, rehabilitacija, performansa. Teorija i praksa.

BELFIS 2019

Podsetimo se atmosfere sa Belfisa, ali i informacije da sve što smo pokazali (i šire) mozete videti i probati u našem #experinceshowroom tokom čitave godine.

Midtown Athletic Club – Chicago

Ovaj sportski / fitness rizort je promenio sliku fitnessa u modernom drustvu i postavio standarde za generacije koje dolaze. Ukratko, ostvarenje sna jednog vežbača.

Jovica Spajić – Ambasador Theragun-a

Jovica Spajić je pobednik jedne od najtežih trka na svetu odrzane krajem janura 2019. u Minesoti - "Arrowhead Ultra 135": 217 km za 36 sati i 9 min, ekstremni uslovi, temperature do -50°C. Ovo je statistika samo jedne iz niza velikih trka.

Globalna Akademija

Poslednjeg vikenda februara održan je prvi Theragun samit  za Master trenere u Malagi, Španija. Ovaj samit je trajao tri dana i deo je Theragun Globalne Akademije koja ima za cilj da upozna i edukuje što veći broj profesionalaca iz domena sporta, terapeutike i medicine sa načelima i principima perkusivne terapije.

Theragun Foundation course

“Theragun Foundation course” je održan u prostorijama DD Wellness Solutions-a, a osim sjajnog predavanja i edukacije, dr Jason Wersland je prisutnima ekskluzivno predstavio novi Theragun. Nakon Summita u Londonu, u Srbiji je premijerno predstavljen ovaj […]

Case study – „Kuća fudbala“

Prenosimo vam deo Case Study-ja koji je Precor objavio na zvaničnom sajtu kompanije. Velika nam je čast što smo po drugi put dospeli u prestižnu "A Ligu" . Samo najbolji su zaslužili da budu deo posmatranja ove vrste.