Poslednjeg vikenda februara održan je prvi Theragun samit  za Master trenere u Malagi, Španija. Ovaj samit je trajao tri dana i deo je Theragun Globalne Akademije koja ima za cilj da upozna i edukuje što veći broj profesionalaca iz domena sporta, terapeutike i medicine sa načelima i principima perkusivne terapije.

Stručnoj edukaciji i sertifikaciji za Theragun master trenera prisustvovalo je preko 40 učesnika iz više od 20 različitih zemalja, što samo potvrđuje značajnost i kredibilitet ovog događaja.

Važno je napomenuti da su među učesnicima bili neki od najboljih evropskih i svetskih kondicionih trenera i fizioterapeuta.

Omogućili smo da terapeuti iz Srbije Predrag Marjanović (sportski terapeut) i Jovan Rogić (fizioterapeut), koji su dobili poziv direktno iz kompanijeTheragun, budu deo ovog privilegovanog tima ljudi, koji imaju zadatak da u budućnosti edukuju i upoznaju druge kondicione trenere, fizioterapeute i same korisnike uređaja, sa konceptom perkusivne terapije i tehnikama korišćenja novog Theragun G3PRO.

Zahvaljujemo se Doktoru Džejsonu Verslandu, tvorcu uređaja Theragun na sjajnim predavanjima. Takođe se zahvaljujemo i timu ljudi iz Theragun-a koji su se postarali da organizacija bude na visokom nivou. Radujemo se sledećem događaju i saradnji sa Theragun kompanijom koja je globalni lider u perkusivnoj terapiji.