Exxentric2019-04-15T12:49:06+02:00

Exxentric

Exxentric kBox4, sprava koja omogućava vertikalna povlačenja i kPulley, sprava koja omogućava horizontalna povlačenja – garantuju veliki broj vežbi s opterećenjem u oba smera.

Izo-inercijalni trening – Šta je to? 
Povećava efikasnost treninga snage. Povećava učinak tokom treninga i rehabilitacije.

Zadovoljan vežbač ostaje vežbač!

Exxentric-ovi kBox4 i kPulley su namenjeni kome?

Ukoliko se na bilo koji način bavite sportom – profesionalno ili ste napredan rekreativac ili niste, nego samo uživate, fizioterapeut ste ili se na drugi način bavite terapijom, personalni ste ili kondicioni trener – ove dve sprave dozvoliće vam da treningu pristupite na način drugačiji od svakog do sada.

kBox4 i kPulley unaprediće ponudu vašeg fitness centra ili drugog sportskog objekta i unaprediće trening i rezultate svakog vašeg vežbača. Zadovoljan vežbač ostaje vežbač!

Pogledajte više

Izo-inercijalni trening –
šta je to?

Izo-inercijalni trening zapravo je trening koji garantuje maksimalno opterećenje mišića, dakle u oba smera i u različitim uglovima koristeći silu inercije, pre nego samo silu gravitacije. Konkretno, mišić savladava otpor i tokom kontrakcije i tokom opružanja. Rezultat je dublja aktivacija mišića i često nedostupih mišićnih vlakana.

Pogledajte više
kBoxSquat_izo-inercijalni-trening

Benefiti

Ukoliko je cilj oporavak ili prevencija mogućih povreda, ukoliko je cilj pomeranje granica i trening na kompletno drugačijem nivou, kBox4 i kPulley jesu paket kome treba pokloniti poverenje!

Uvećava intenzitet treninga uvođenjem sile inercije u pokret, umesto kao do sada – isključivo sile gravitacije

Omogućava bazičan trening i trening namenjen profesionalnim sportistima i naprednim rekreativcima

Omogućava konstantan i neograničen otpor u oba smera

Kontakt

Saznajte više ili poručite odmah!

063 1193473